Inilah Cara Sebenar Bisnes Aiskrim Sedap Punya Ala-ala Baskin Robbins Yang Ramai Tak Tahu!

Malas saya nak sembang kencang @ merapu pasal bisnes aiskrim yang telah saya belajar sebelum ini.

Korang hadap sendiri dan selepas tue fikir baik-baik samada apa yang saya sampaikan ini hanyalah cerita dongeng atau sebaliknya.

Bukan apa, dah naik muak dah saya kena makin berbakul-bakul sampai orang cakap-cakap belakang….

Cerita kencang nak mampus tapi last2 kena beli itu ini…malas aku dengar cerita kau nie bro!

Dulu i dah serik laa kena tipu dengan sipolan sipolan nie…cakap nak buat REAL BISNES, last2 rupanya kelentong buat bisnes Meniaga Larut Malam YANG BAIK PUNYA! U pon sama ke wahai abang sado…?

Cukup-cukup sudah…sampai bila nak tipu orang nie bro….bawak2 tobat laa yer!

Hoho2! relax yer akak2 dan abang2 yang saya hormati sekalian…Member jawa saya selalu pesan sama saya yang…

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

Ok cukup! Bertekak pasal sang penipu takkan ada faedah pon tapi bila cerita pasal bisnes aiskrim ni saya rasa anda sungguh bertuah kerana dapat tahu rahsia sebenar bisnes aiskrim ala-ala baskin robbins ini…

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

Ishh…pendatang asing berebut-rebut nak buat bisnes aiskrim, anda pulak boleh sound dengan saya cakap saya penipu…. tak mengapa…asalkan saya dapat kongsikan cerita dongeng pasal bisnes aiskrim ini pada anda yang terjumpa blog sampah ini pon sudah kira baik pon….

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

Bukan apa…nanti bila dah berjaya dalam bisnes aiskrim ini…banyak perkara yang anda boleh buat selain daripada membuat side income @ pendapatan tambahan….InshaALLAH

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

NAH! BACA RAHSIA SULIT SAYA LAGI PASAL MACAM MANA BISNES AISKRIM YANG SAYA LAKUKAN INI ORANG SAMPAI TERGILA-GILA NAK MAKAN WALAUPON HANYA JUAL DI TEPI JALAN SAHAJA….!!!!