Bagi mereka yang dapatkan rahsia bisnes aiskrim ala-ala baskin robbins saya hari ini, modul-modul yang akan diajar termasuklah….

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

Tidak cukup dengan itu, rahsia bisnes aiskrim hasil dari Afiq Dato’Rusly, Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia ini, beliau akan memberikan anda….

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim

Hmm…tapi saya faham bagi segelintir mereka yang dah serik kerana gagal dalam pelbagai jenis bisnes @ perniagaan yang pernah dijalankan…perkara sebenar yang ingin diketahui adalah SEJAUH MANA KEBENARAN bisnes aiskrim ini mampu memberi sinar baru kepada mereka….

InshaALLAH…Janji-NYA itu pasti…Itu janji Allah buat mereka yang berusaha dengan cara yang betul…itulah yang diperolehi oleh beberapa orang yang telah dapatkan rahsia bisnes aiskrim yang saya ceritakan ini…

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim, testimonial bisnes aiskrim

 

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim, testimonial bisnes aiskrim

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim, testimonial bisnes aiskrim

Sebenarnya….saya silap besar dulu…bila dapat tahu pasal cerita bisnes aiskrim hasil tulisan Afiq Dato’Rusly, Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka Malaysia, saya langsung tak percaya….

KALAULAH MASA BOLEH DIPUSINGKAN SEMULA….yang mana saya yang dapatkan rahsia sulit bisnes aiskrim ini lebih awal daripada testimoni pembeli bisnes aiskrim tue, saya mungkin mampu BERJAYA LEBIH BANYAK daripada mereka tue. Sebab itu saya taknak korang pulak ikut jejak langkah yang sama sepertimana saya sebelum ini… RUGI BEB!

Sebenarnya saya bukan nak sangat buat bisnes aiskrim secara kecil-kecilan ini tetapi memandangkan anak-anak saya yang masih kecil gila makan aiskrim, saya nekad untuk mencuba rahsia sulit bisnes aiskrim dari afiq rusly tue…Alhamdulillah kini saya boleh tersenyum riang macam anak-anak saya tue…

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim, testimonial bisnes aiskrim

Sekarang anda pula macam mana? Masih ragu-ragu dengan rahsia sulit bisnes aiskrim yang saya kongsikan ini. Ohh! tidak mengapa jika anda tidak berminat langsung untuk dapatkan rahsia bisnes aiskrim hari ini TAKPA….

Tapi INGAT!!!!

Jjangan nanti sampai merayu-rayu mintak untuk dapatkan rahsia sulit bisnes aiskrim jika ianya ditutup atau HARGA JUALAN telah meningkat!

Buat mereka yang berminat untuk tempah hari ini rahsia bisnes aiskrim ini, korang boleh terus deal secara terus melalui imej dibawah ini :

bisnes aiskrim, bisnes aiskrim part time, bisnes aiskrim untung besar, cara buat aiskrim, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo, cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim pelangi, cara buat aiskrim vanilla, cara membuat ice cream untuk di jual, jual aiskrim goreng, pendapatan sampingan, perniagaan aiskrim, rahsia bisnes aiskrim, testimonial bisnes aiskrim

InshaALLAH kalau saya yang setakat belajar tak berapa tinggi nie boleh buat, apatah lagi anda yang hebat-hebat belajar sampai dari PHD kan… 🙂 Kini saya mampu tersenyum lebar kerana sambil saya buat side income secara part-time dengan bisnes aiskrim, suri hati bukan mr pilot sorang saya kat rumah tue semakin rancak buat bisnes bakeri dari rumah jek…

Kini kami tidak lagi dibelenggu masalah kewangan yang selama ini menghimpit dan buatkan saya hampir-hampir putus asa.

Anda pula bagaimana? Jangan tunggu lama sangat untuk bertindak. Setiap orang yang berjaya pasti ada satu titik permulaan dia buat keputusan. Anggap sahaja pelaburan ilmu serendah RMXX ini sebagai titik permulaan untuk anda berjaya. Insyaallah.

Adios semua!