Adakah anda tahu yang Mat Bangla @ Myanmar @ Pakistan Sanggup Kayuh Basikal Sampai Berpuluh Kilometer Dalam Kawasan Anda Kerana Bisnes Aiskrim Kring-Kring Tue?

Panduan langkah demi langkah rahsia memulakan perniagaan aiskrim yang sedap sehingga mampu menjana pendapatan RM5,000 sebulan hanya secara part-time yang jarang-jarang kita ketahui yang ditulis khas oleh saudara Md Fadzirul Afiq bin Dato’ Rusly atau lebih dikenali sebagai Afiq Dato’ Rusly.

Beliau merupakan hampir 15,000 orang usahawan makanan melalui Kursus Masakan dan Memproses Makanan Chef Li!Kursus masakan komersial ini telah diasaskan oleh bapa beliau sendiri, Dato’ Hj. Rusly Abdullah. Dan kini beliau banyak menumpukan perhatian kepada pembangunan usahawan terutama usahawan muda untuk memulakan perniagaan yang mana beliau kini gigih membantu bapa beliau sendiri melatih usahawan di Pondok Industri Darul Tijary, iaitu pondok ala pesantren yang diasaskan oleh bapa saya untuk melatih pemuda-pemudi di dalam bidang perniagaan dan agama.

bisnes aiskrim, perniagaan aiskrim, bisnes aiskrim part time, rahsia bisnes aiskrim, bisnes aiskrim untung besar, pendapatan sampingan, cara buat aiskrim,jual aiskrim goreng, cara membuat ice cream untuk di jual,cara buat aiskrim, cara buat aiskrim vanilla,cara buat aiskrim mudah dan sedap, cara buat aiskrim goreng, cara buat aiskrim coklat mudah, cara buat aiskrim pelangi,cara buat aiskrim goyang, cara buat aiskrim milo

Kini Rahsia RM5K Sebulan Yang Senyap-Senyap Mat Bangla @ Myanmar @ Pakistan Dari Bisnes Aiskrim Part-Time Mereka Telah Terbongkar! Taknak merasa income lebat macam mereka tue ker? Anda Memang Seorang Rugi Beb!

Advertisements